Lawrence Graham’s biggest task was not only to bring together two separate offices in one central base, but also to modernise the company and its workspace from their existing tired offices, bringing them more in line with the 21st century. The More London complex was selected as a location for its vibrancy but it was key to produce a cutting-edge workspace.

Location: More London, London SE1

Occupants: 550 people

Value: Undisclosed

Architect: MCM

Scope: Systems and Storage

Brands: Knoll, Maine

Lawrence Graham - Spacecraft Furniture

Challenge

Lawrence Graham’s biggest task was not only to bring together two separate offices into one central base but to modernise the company and its workspace from their existing tired offices and more in line with the 21st Century. The More London complex was selected for its vibrancy but it was key to produce an office space to surpass.

Solution

Knolls scope system was utilised to fit the floor plan provided by the architects to integrate the various departments and allow flexibility for future changes. A facelift to the system gave an architectural panel ended system in a clean white finish.

Matching simple steel storage gave a modern look to the open plan and offices with flashes of primary colours injected through the desk associated storage to sharpen the minimalist aesthetic.

Outcome

A modern and striking furniture scheme which strengthened the company’s position as a fresh, forward thinking firm in an exciting back drop. The staff embraced the makeover providing them with offices they can invite clients to and be proud.

Lawrence Graham - Spacecraft Furniture